USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Лучан оббріхувала одеська фірма

18 Жовтня 2013 13:40
У Луцьку одеська фірма розповсюджувала листівки, що упродовж 24 годин видає офіційний банківський кредит. Однак, у рекламках одесити чомусь забули вказати інформацію про відповідну ліцензію.
Про це повідомив власкор IA ZIK.
Зі слів виконувача обов’язків начальника інспекції з питань захисту прав споживачів в області Володимира Горішного, одеська фірма у Луцьку розповсюдила листівки, в яких зазначила, що за 24 години надає офіційний банківський кредит.
«У рекламних листівках не міститься номер дозволу, ліцензії, дату їх видачі та найменування органу, який видав цей дозвіл, ліцензію. Цим самим приватне підприємство порушило частину 1 статті 24 Закону України «Про рекламу», де зазначено, що реклама банківських послуг, пов’язаних із залученням коштів населення, або осіб, які їх надають, дозволяється лише за наявності спеціального дозволу, ліцензії, що підтверджує право на здійснення такого виду діяльності», – заявив Горішний.
Згідно з виявленими порушеннями до господарюючого суб’єкта застосують штрафну санкцію.
Матеріали знаходяться на розгляді інспекції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus