USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Лучанин отримав 5 років за контрабанду наркотиків

4 Березня 2015 13:59
Лучанин отримав покарання у вигляді 5 років позбавлення волі зі встановленням 1-річного іспитового строку за контрабанду наркотиків. Про це інформують у прес-службі прокуратури області.

Прокурором відділу нагляду за додержанням законів органами СБУ, Державної митної служби та Державної прикордонної служби укладено угоду про визнання винуватості та скеровано до суду обвинувальний акт щодо лучанина, який намагався провезти наркотики з України в Республіку Польща.

Як повідомив начальник відділу Юрій Новосад, цей чоловік, перетинаючи кордон через пункт пропуску "Ягодин" Волинської митниці, хотів приховати від прикордонно-митного контролю особливо небезпечний наркотичний засіб - канабіс, проте завдяки професійним діям працівників митниці та Луцького прикордонного загону здійснити задум йому не вдалося.

У ході досудового розслідування обвинувачений повністю визнав свою вину, активно сприяв розкриттю злочину та щиро розкаявся.

Враховуючи це, а також наявність на утриманні чоловіка двох малолітніх дітей, Любомльський районний суду затвердив угоду про визнання винуватості, призначивши йому покарання у виді 5 років позбавлення волі зі встановленням 1-річного іспитового строку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus