USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Луцьк надасть 300 тисяч гривень областям, постраждалим від повені

30 Липня 2008 13:32
Луцькі депутати підтримали рішення виділити по 150 тисяч гривень двом західноукраїнським областям, котрі постраждали від повені. Про це 30 липня повідомляє репортер «Волинських Новин».
Задля виділення коштів постраждалим регіонам, Луцька міськрада внесла зміни до бюджету. Як зазначив голова бюджетної комісії Юрій Корольчук, комісія одностайно схвалила такий проект рішення.
Тож відповідно до рішення ради, з міського бюджету Івано-Франківській та Чернівецькій областям буде перераховано по 150 тисяч гривень.
Довідково:
Під час прес-конференції 29 липня Луцький міський голова розповів журналістам, що виносить на сесію Луцькради проект рішення про виділення з міського бюджету 300 тисяч гривень постраждалим від стихії областям.
Відповідно до розпорядження голови Волинської ОД Миколи Романюкаще 100 тисяч гривень буде виділено Буковині та Івано-Франківщині із резервного фонду обласного бюджет.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus