USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцька фірма недоплатила державі 4 мільйони

4 Серпня 2011 12:12
Луцька фірма шляхом підробки документів завдала державі збитків щонайменше на чотири мільйони гривень – як наслідок проти її директора порушили кримінальну справу.
Про це інформує управління податкової міліції ДПА у Волинській області.
У власній податковій звітності товариство спочатку відображало реальні операції з придбання будівельних матеріалів та послуг, а згодом подавало уточнюючі розрахунки.
Ці уточнення подекуди стосувалися сотень тисяч гривень і пояснювалися неуважністю бухгалтера.
У такий спосіб фірма занижувала податкові зобов’язання з ПДВ і завищувала податковий кредит, – зробили висновок в УПМ ДПА у Волинській області та ініціювали перевірку товариства.
Спеціаліст податкового аудиту дійшов висновку, що відображені уточнені фінансово-господарські операції в звітності насправді нікчемні. А збитки, завдані державі шляхом такого шахраювання, – понад 4 мільйони гривень несплаченого податку на додану вартість.
Кримінальну справу відносно директора товариства за фактом ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах розслідує слідчий відділ податкової міліції ДПА у Волинській області.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
pppp Показати IP 4 Серпня 2011 22:23
вот это пророческие слова азарова в 2009 году - мы знаем как наполнить бюджет и молчание..но сейчас прорезался голос - что ни день то новые налоги акцизи презервативы лекарства ндс интернету и.... много много Но ведь вспомни францию 18века тоже налоги поднимали и когда марии антуанетте сказали что народу не хватает хлеба, то она сказала пусть едят пирожные И..через 1,5 года отрубили ей голову.Что бы отрубали кому то голову даю советы азарову -ввести налог( назовём его пердёжный налог) и на СО2 которые выделяют при выдыхании каждый украинец-100 долл в год и ввести налог на газы которые выходят из организма через задний проход-пердёж 100 долл в год ,итого 45млн*200$=9млрд $ в год Введи в поисковик название выделенное (( Как заработать очень быстро, очень много и относительно легко.)) и поймёшь что везде тебя обманывают
Слушай старшых до pppp Показати IP 5 Серпня 2011 11:28
Говорили тебе, что двух плавленых сырков будет мало!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus