USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.20 39.60
  • PLN 9.76 9.95

Луцькі дошкільнята зібрали кошти на лікування волонтера

25 Жовтня 2016 08:31
Вихованці луцького дошкільного закладу № 30 «Сонечко» зібрали 7,5 тисячі гривень на лікування волонтера Валерія Ліщини, який потрапив у ДТП.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук опублікувала Наталія Попова.

«Щиро дякуємо луцькому ДНЗ № 30 «Сонечко» за допомогу нашому волонтеру Валерію Ліщині! В «Сонечку» відбувся благодійний чудовий ярмарок, до якого долучилися багато діточок та їхніх батьків. 7500 гривень з виручених коштів вже перерахували Валерію, який бореться за своє здоров'я в Київській обласній лікарні. Сім'я Ліщин щиро дякує батькам та педколективу ДНЗ № 30 міста Луцька за таку суттєву допомогу і бажає здоров'я, благополуччя і миру!», - йдеться у дописі.

Нагадаємо, що Валерій Ліщина – активіст громадської організації «Автомайдан України. Луцьк». Він разом з іншими волонтерами повертався з антикорупційного форуму в Сєвєродонецьку і потрапив у ДТП.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 25 Жовтня 2016 12:57
Не соромно проводити збираннч грошей в дитсадках?Діти ж не працюють.Ці кошти здають батьки.З тих же батьків тягнуть гроші і в інших інстанціях.Скільки можна?Хай завідуюча віддасть свою зарплату,якщо хоче,щоб про її садок написали.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus