USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Волинські волонтери потрапили у ДТП, один - у реанімації

26 Вересня 2016 08:15
Волонтери з Волині потрапили у ДТП на Київщині. Важку травму отримав відомий волинський волонтер з Автомайдану Україна Валерій Ліщина. Чоловік наразі - у реанімації, небайдужих просять допомогти.

Про це пише в мережі волонтер Ірина Якуніна.

"Одночасно о 4:30 і дзвінок, і повідомлення. Знову аварія, волинські волонтери в лікарні, один дуже важкий", - йдеться у дописі.

Каже, коли дізналася, в якій лікарні хлопці, в думках промайнуло: "Слава Богу, що за програмою Райки Богатирьової, лікарню в Яготині не встигли закрити, та й у інших руки виявилися короткими!".

"Ледь знайшла телефони приймального відділення, в тому довіднику, що нам дали, телефони приймальних відділень відсутні. Розмовляла з лікарем, сказав, що одному з волонтерів накладають гіпс і він може їхати додому, у другого - травма важка, чекають нейрохірургів з Києва. О 7:30 сказав передзвонити, дізнатися нову інформацію. Якщо потрібні будуть медпрепарати і все інше медичне, буду писати, а зараз можна тільки молитися за здоров'я Валерія", - повідомила волонтерка.

Згодом у коментарях додала, що мова про Валерія Ліщину.
Як повідомила волонтер Таїса Гайда, Валерію збирають гроші на допомогу. Нині волонтер - у реанімації.

“Волинянина потрібно перевезти в першу київську клінічну лікарню реанімобілем. Якщо б хтось мав бажання допомогти нашому Валері фінансово, була б насправді дуже вдячна. Валера з Луцька, намагатимемось перевезти в Київ. 5168742061091280 Басюк Ігор”, – повідомила Гайда.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Ті, кому не байдуже Показати IP 26 Вересня 2016 08:31
Друже, тримайся... Двоє маленьких діток, мусиш вишкрябатись(( Ми в Тебе віримо
Всезнайко Показати IP 26 Вересня 2016 08:35
коментар було видалено
Бу Показати IP 26 Вересня 2016 09:59
Перероблені буси. Ота фанера, постелена на підлозі і вбиває.
читач... Показати IP 26 Вересня 2016 10:20
а в що вони вїхали..чі прияких обставинах аварія сталась..
Ірина Показати IP 26 Вересня 2016 10:34
замість критикувати перероблені буси краще допоможіть. В Валєри троє дітей
Лучанин Показати IP 26 Вересня 2016 12:24
Замість критики усіх прошу помолитись,за нашого друга, бо тільки щира молитва творить дива і є найкращим помічником. О Премилосердний Боже, Отче, Сину і Святий Душе, в нероздільній Тройці Тобі поклоняються і Тебе славлять! Зглянься милостиво на раба Валерія недужого, відпусти йому всі провини його, подай йому зцілення від хвороби, поверни йому здоров'я і сили тілесні, подай йому довге і щасливе життя, земні й духовні Твої блага, щоб він разом з нами приносив подячні молитви Тобі, всещедрому Богові і Творцеві нашому. Пресвята Богородице, всесильним заступництвом Твоїм допоможи мені ублагати Сина Твого, Господа мого, за зцілення раба Твого Валерія. Усі святі ангели і святі Господні, моліть Бога за хворого раба його Валерія. Амінь.
Віктор Показати IP 26 Вересня 2016 19:34
Валєра тримайся... Ми всі молимось за тебе....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus