USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Луцькводоканал» і Нацполіція боргують за електрику

15 Вересня 2016 11:23
Більше 3 мільйонів гривень боргує КП «Луцькводоканал» ПАТ «Волиньобленерго» за електроенергію. Ще майже мільйон за електрику не заплатила Нацполіція.

Про це стало відомо під час засідання антикризового енергетичного штабу сьогодні, 15 вересня.

Заступник директора з комерційних питань ПАТ «Волиньобленерго» Оксана Гентіш повідомила, що за серпень окремі підприємства житлово-комунальної сфери не розрахувалися за електроенергію.

Так, на початок місяця КП «Луцькводоканал» боргувало 4,9 мільйона гривень, після перерахунку пільг та субсидій, борг залишається в сумі 3,2 мільйона гривень. Невчасно розраховуються і луцькі ЖКП. Майже півмільйона непогашеного боргу за серпень залишається у КП «Нововолинськводоканал».

Оксана Гентіш повідомила ПАТ «Волиньоблеренго» не може допускати приросту заборгованості і тому вони будуть вимушені вживати заходи до боржників.

Є проблеми з розрахунками за електроенергію і від установ бюджетної сфери: Національна поліція боргує 0,9 мільйона гривень, військові частини - 0,8 мільйона, ДФС не заплатила за електрику 121 тисячу, Державна пенітенціарна служба боргує також майже 100 тисяч гривень енергетикам.

Своєю чергою, перший заступник Луцького міського голови Тарас Яковлев пояснив, що борг з комунальними підприємствами виник через розрахунки різниці в тарифах, і ситуацію ось-ось виправлять, тож непокоїтись, переконує, передчасно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus