USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Відтепер волиняни зможуть платити за електроенергію без комісії

3 Лютого 2017 10:32
З 1 лютого 2017 року користувачі Особистого кабінету побутового споживача ПАТ «Волиньобленерго» зможуть оплатити електроенергію онлайн без комісії. Майже 20 тисяч споживачів матимуть можливість провести оплату в кілька кліків.

Про це повідомляє прес-центр ПАТ «Волиньобленерго».

ПАТ «Волиньобленерго» домовилося з платіжними системами iPay і Portmone щодо сплати повної вартості комісії товариством за проведення платежів споживачами Особистого кабінету картками Visa/Mastercard. Це дозволить розширити категорію споживачів, які сплачуватимуть без додаткових стягнень.

Як стверджують на підприємстві, оплата онлайн – це, насамперед, зручність, адже людям не треба стояти в черзі. Крім того, це на порядок вищий рівень захисту від шахраїв, оскільки в Особистому кабінеті оплачувати безпечно.

За два роки роботи Особистого кабінету в ньому зареєструвалося близько 20 тисяч споживачів, які здійснили оплату за електроенергію на понад 4 мільйони гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Вадим Показати IP 3 Лютого 2017 11:00
Це не означає що без комісії, адже вона (комісія за приймання платежів) закладається в тариф і включається до вартості спожитої електроенергії. Так що не треба нас дурити. Але і на тому дякуємо.
Сільський електрик до Вадим Показати IP 3 Лютого 2017 12:27
От що ти мелеш? До чого тариф та платіжна система чи банк? Ото проплатиш у лютому за кожну окрему послугу комуналки комісії по кілька грн, тоді й будеш коментувати про тариф на воду, газ, телебачення, інтернет......
ВАДИМ до Сільський електрик Показати IP 3 Лютого 2017 21:38
Я про те що оплачувати послуги за прийом платежів повинне обленерго
Анонім до Вадим Показати IP 3 Лютого 2017 16:04
розумний!..аж страшно...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus