USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Луцьким будинком, який може обвалитися, займуться у 2015-му

20 Травня 2014 13:20
У Луцькій міськраді хочуть виділити кошти на ремонт аварійного будинку - архітектурної пам’ятки національного значення - на вулиці Кондзелевича, 5 лише у 2015 році.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту сьогодні, 20-го травня.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини уже повідомляло, що у Луцьку розвалюється будинок, а влада мовчить.

Голова профільної комісії Андрій Буй повідомив, що проект «Про обстеження стану житлового будинку на вулиці Кондзелевича, 5 у Луцьку та розробки кошторису видатків необхідних для проведення капітальних робіт по ремонту будинку, або придбання житла для переселення мешканців» розглянуть на червневій сесії.

Запропонований проект передбачає закладення коштів у бюджет на 2015-й рік для капітального ремонту чи переселення людей з аварійної будівлі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
211 Показати IP 20 Травня 2014 22:10
Давно пора перисилити людей!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus