USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Луцький автозавод» стане власником «Черкаського автобусу»?

31 Жовтня 2008 19:08
Антимонопольний комітет України дозволив ВАТ «Луцький автомобільний завод» на придбання понад 50% акцій ВАТ «Черкаський автобус». Про це повідомляють «Волинські Новини».
Окрім того, за інформацією офіційного сайту АМКУ, «ЛуАЗ» отримав дозвіл на придбання частки у статутних капіталах:

ТОВ «Богдан-Логістик» (Черкаси), яке здійснює перевезення автотранспортом у Черкасах;
ТОВ «Виробниче об’єднання «Техномаш-Крим» (Сімферополь), яке здає в оренду власне нерухоме майно (офісні приміщення, місця для паркування) в АР Крим, надає готельні послуги, здійснює технічне обслуговування, ремонт автомобілів та оптову реалізацію автомобільних запчастин;
ТОВ «БОГДАН-Спецавтотехніка» (Черкаси), яке здійснює виробництво та реалізацію спеціалізованої автотехніки (кузова-фургони, автопричепи), що забезпечує покупцеві перевищення 50% голосів у вищому органі управління товариств. 

Довідково:
За дев\'ять місяців 2008 року ВАТ «Луцький автомобільний завод» збільшив чистий прибуток у 4,2 рази - до 381,6 мільйона гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Екс Показати IP 2 Листопада 2008 20:03
Не треба овацій. це було технічне питання.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus