USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцький бізнесмен отримав 3 мільйони на каналізацію в райцентрі

25 Листопада 2013 17:35
Фірма луцького бізнесмена прокладе каналізацію в райцентрі Волині за 3 мільйони. Про це повідомляють «Наші гроші» з посиланням на «Вісник державних закупівель».

Департамент житлово-комунального господарства та будівництва Волинської облдержадміністрації 15 листопада за результатами тендеру уклав угоду з ПП «Пересувна механізована колона № 19» на будівництво каналізаційної мережі. Вартість угоди становить 2,77 мільйона гривень.

Йдеться про каналізаційну мережу у селищі Маневичі по вулиці Луцькій.
Термін виконання робіт – з дати укладання договору та до повного виконання сторонами взятих на себе зобов’язань.

Передбачені загальнобудівельні роботи в підземній і наземній частині, монтаж техобладнання, закупівля трубопроводів і арматури.

Власником ПП «Пересувна механізована колона № 19» є Петро Гордійчук з Луцька. До серпня 2010 року Гордійчук мав спільний бізнес у ПП «Беларій» з компанією «Атолл Холдінг» Олега Боярина (автозавод «Єврокар»). Статки Боярина оцінюються «Forbes» у $68 мільйонів.

Єдиним конкурентом на торгах з пропозицією, дорожчою на 0,27 мільйона гривень, було ТОВ «Житлобуд-2», яким володіють Леонід і Ольга Стефановичі, Наталія Бохонко, Анатолій Бука.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
григорій Показати IP 26 Листопада 2013 08:26
Всі злодюги, які в свій час у 90-ті вкрали державне майно, тепер гордо звуться "власники". Бридко читати про них, адже вкрали все те, що будувалося ще за Радянської влади.
Я Показати IP 5 Червня 2016 08:16
Навчіться відповідати за своі слова, і підтверджуйте іх фактами, Григорій!! Бо язиком плескати може кожен, а як головою чи руками працювати, то ініціатива чомусь зовсім протилежно інакша! Петро завжди був порядною чесною, надзвичайно працьовитою людиною!!! Завжди!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus