USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцький чиновник знову хоче купити трактор

26 Липня 2013 11:27
Трактор із навісним обладнанням та причіпом хоче придбати керівник комунального підприємства «Парки та сквери Луцька» для «полегшення роботи» працівників підприємства.

Із таким проханням директор підприємства Анатолій Трикуш звернувся до членів постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження під час засідання 26-ого липня.

ЧИТАТИ ЩЕ: Сміття з парку 900-річчя Луцька вивозять тачкою. ФОТО

Нагадаємо, що з таким проханням він звертався у травні. Щоправда, за два місяці трактор з обладнанням подорожчав на 10 тисяч гривень. І сьогодні його загальна вартість – 150 тисяч гривень. Як і першого разу, комісія погодила придбати це необхідне обладнання.

ЧИТАТИ ЩЕ:ЛУЦЬКИЙ ЧИНОВНИК ХОЧЕ КУПИТИ ТРАКТОР
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus