USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Сміття з парку 900-річчя Луцька вивозять тачкою. ФОТО

6 Березня 2013 17:10
Парк 900-річчя Луцька прибрали - вивезли зламані після стихії дерева, які ще з літа лежали вздовж прогулянкових маршрутів, почистили Сапалаївку, однак проблеми з відкритими люками каналізацій не вирішили й досі.

«Парк 900-річчя поки ще не є тим місцем, де можна відпочити. Там гарні рельєфи та краєвиди. В перспективі намагатимемось зробити його кращим».

Таку обіцянку лучанам дав міський голова Луцька під час зустрічі з учасниками екологічних акцій в Луцькій міській раді 6 березня.

За словами міського голови, минулого року у парку 900-річчя Луцька розчистили річку Сапалаївку, що протікає на цій території, вивезли зламані стихією дерева.
Зазначимо, що кореспондент «ВН» кілька днів тому готував фоторепортаж із парку 900-річчя Луцька. Серед фото, зроблених 1 березня, є світлини з неприбраними пакетами зі сміттям, що зустрічаються і в кущах, і на гілках дерев. Прокоментувати ситуацію кореспондент «ВН» попросив директора КП «Парки та сквери м. Луцька» Анатолія Трикуша.







За його словами, на території парку 900-річчя Луцька працює лише один прибиральник. «Доїхати в усі куточки парку не просто, тому працівнику доводиться сміття вивозити тачкою, а по засніжених стежках парку це зробити не так просто», - розповідає Трикуш.



За словами посадовця, пакети зі сміттям часто доводиться піднімати вище землі та залишати поміж гілок дерев, аби собаки не позривали пакунки доки прибиральник зможе їх вивезти за межі парку.






Окрім, вище згаданих проблем, в парку є кілька небезпечних для життя місць – відсутні люки на каналізаційних колодязях, глибина яких сягає більше метра.










Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Знайка Показати IP 7 Березня 2013 00:27
на таку площу і один роботяга...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus