USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Машинобудівний завод Волині «погрузнув» в боргах

13 Травня 2013 13:10
ПАТ «Ковельсільмаш» визнають банкрутом. Так, до Господарського суду Волинської області звернулось ТзОВ «Флавія» (Харків) із заявою про визнання банкрутом ПАТ «Ковельсільмаш», - інформує «Під прицілом».

Ще кілька місяців тому ухвалою суду було порушено провадження у справі та визнано майнові вимоги ініціюючого кредитора ТзОВ «Флавія» у сумі більше 354 тисяч гривень.

Однак, підприємство боргує майже 50 мільйонів гривень ще 9 кредиторам, серед яких - ПАТ «Волиньобленерго», ПАТ «Промінвестбанк» та Управління пенсійного фонду України у Волинській області.

Підприємство-боржник визнало усі вимоги кредиторів. Однак, за клопотанням представника ПАТ «Ковельсільмаш», розгляд справи перенесли на наступний тиждень.

Нагадаємо, що ПАТ «Ковельсільмаш» уже давно не може розрахуватись зі своїми боргами. Зокрема, нещодавно до суду надходило клопотання про зняття арешту з деякої частини майна підприємства аби забезпечити виплату заробітної плати працівникам підприємства, а це - 400 тисяч гривень.

До того ж, неодноразово до Господарського суду зверталось і Управління Пенсійного фонду України в Ковелі та Ковельському районі з позовом до ПАТ «Ковельсільмаш» про стягнення заборгованості з відшкодування витрат на виплату та доставку пільгових пенсій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus