USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

«Матросів навчили» на 700 гривень

16 Березня 2013 18:53
700 гривень на «навчання матросів» витратив відділ освіти Ковельської РДА у 2011 році.

Про це повідомили у преc-службі Центру Політичного Аналізу та Виборного Консалтингу.

Так, відділ освіти Ковельської РДА витратив у 2011 році 700 гривень на «навчання матросів». Про це йдеться у протоколі засідання комітету з конкурсних торгів відділу освіти Ковельської РДА № 1 від 13 січня 2011 року, копію якого має ЦПАВК.

Як повідомила секретар тендерного комітету, економіст відділу освіти Ковельської РДА Оксана Приступа, такий рядок витрат передбачав навчання двох рятувальників, які працювали в сезон відпочинку в дитячому таборі в селі Уховецьк Ковельського району.

«Дві людини, які стежать за безпекою під час купання в дитячому таборі, їздили на навчання в Луцьк, проходили там інструктаж», - пояснила Оксана Приступа.

Загалом у 2011 році у відділі освіти Ковельської РДА планували витратити майже 9 мільйонів гривень на оплату робіт, товарів та послуг.

Довідково:
Моніторинг державних закупівель у системі освіти здійснюється у рамках Всеукраїнської ініціативи «За доброчесні закупівлі в системі освіти». У Волинській області Центр Політичного Аналізу та Виборчого Консалтингу займається моніторингом всіх управлінь і відділів освіти в області. Загалом у проекті беруть участь: Волинська, Донецька, Сумська, Харківська області та АР Крим.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 16 Березня 2013 22:49
дуже важлива новина!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus