USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Майже половина заборгованої на Волині платні припадає на шахти Нововолинська

23 Травня 2008 22:50
Як повідомляє репортер «Волинських новин», за квітень цього року борг по зарплаті у Новолинську зріс на 1 млн гривень. Таку інформацію під час наради в облдержадміністрації 23 травня висловив заступник губернатора Василь Байцим.
Як зазначив Василь Байцим, основними боржниками є шахти Новолинська. Фактично, на цих підприємствах завинили своїм робітникам 2,3 мільйона гривень, тобто майже половину усієї заборгованої в області зарплати (5,2 мільйона). Також гнітюче становище –у Луцьку, де невчасно платять зароблені гроші  десять економічно активних підприємств.
Труднощі при встановленні статистики викликають приховування інформації щодо заборгованості по зарплаті. Іншою перешкодою для здійснення контролю є оплата праці  «у конверті». За березень-травень із цього питання волинська прокуратура підготувала десять кримінальних справ.
Довідково:
Представик БЮТ Василь Байцим очолює обласну комісії з питань забезпечення своєчасності погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus