USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Міндоходи: Гроші, сплачені як податок на нерухомість, повернуть

25 Липня 2013 11:25
Гроші власників майна, які цьогоріч сплатили як податок на нерухомість можуть повернути, або зарахувати їх, як сплачений податок у 2014-ому, - поінформували в Головному управлінні Міндоходів в області.

Безпосередньо це стосується 80 волинян, які вже сплатили майже 16 тисяч податку на нерухоме майно. Міндоходівці розповіли, що громадянам слід визначитися і, за бажанням, написати заяву до податкових інспекцій Волині. У документі необхідно обов’язково вказати спосіб перерахування коштів.

Проте, це буде можливо після набрання чинності Закону України, у якому передбачені зміни до адміністрування податку на нерухомість, - зазначили податківці.

«Щойно закон вступить у дію, наші фахівці згідно з чинним законодавством за заявами громадян готуватимуть висновки про повернення коштів з бюджету. Органи Держказначейства перерахують гроші безпосередньо платнику» ,- розказав виконуючий обов’язки начальника Головного управління Міндоходів Волині Андрій Тимейчук.

До слова, Верховна Рада України ухвалила у другому читанні Закон про внесення змін до Податкового кодексу щодо об’єктів житлової нерухомості. Відповідно до закону, податок на нерухомість за 2013 рік сплачуватиметься у 2014-му.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus