USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Міноборони перевіряє фінансування 14 бригади після заяв Якушева

8 Лютого 2016 11:45
Міністр України, генерал Степан Полторак доручив перевірити, чи отримують бійці 14 бригади обіцяні 1000 гривень за день за участь у бойових діях.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що прес-офіцер 14 окремої механізованої бригади ОК «Захід» Влад Якушев 1 лютого опублікував у своєму блозі матеріал, у якому детально описав події в зоні АТО і розповів, скільки отримують військові за службу, підтвердивши це документами.

Якушев пише, що військові не отримують свої обіцяні 1000 грн за день, за участь у бойових діях. Як правило, довести, що саме цей військовий перебував у тій або іншій точці, дуже складно, та і зараз «затишшя» і «перемир'я», незважаючи на щоденні втрати українських бійців.

А вже через кілька днів українських журналістів обурило відсторонення прес-офіцера 14-ої окремої механізованої бригади ОК «Захід» Влада Якушеваз передової Мар'їнки Донецької області через його публікації про забезпечення військових у зоні АТО та невиплат їм обіцяних винагород.

Отже, після відповідних заяв прес-офіцера Якушева, Міністр оборони України генерал армії України Степан Полторак доручив відповідним посадовим особам перевірити оприлюднену інформацію та вжити вичерпних заходів з метою виправлення ситуації, що склалася.

Про це інформують у Міністерстві оборони України.

Для роботи безпосередньо на місці виїхала комісія у складі фахівців профільних структурних підрозділів Міністерства оборони та Генерального штабу Збройних Сил України. У випадку виявлення зазначених порушень винні будуть притягнуті до відповідальності.

Також члени комісії працюватимуть у 93 ОМБР, в якій є схожі проблеми.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
ррр Показати IP 8 Лютого 2016 12:51
задним числом бумаги оформлят и все А ВЛАДА СДЕЛАЮТ ВИНОВАТЫМ,СЛАВА 14 БРИГАДЕ!!!!
Солдат Показати IP 8 Лютого 2016 14:19
В 128 бригаді аналогічна ситуація. Плюс солдати знаходяться в таких умовах, в яких люди навіть скот не тримають. В грязі, болоті, в порваних палатках, без дров... Проблемно довідку і відпустку добитися, не говорячи про УБД і бойові виплати. І шкода, що в нас немає такого офіцера, як Якушев, щоб озвучив цю проблематику на найвищому рівні.
111 Показати IP 8 Лютого 2016 14:19
чому в перелік комісії не включили журналістів, волонтерів та незацікавлених людей, преса вимагайте оприлюднення

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus