USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Місцеві бюджети Волині збагатіли на понад 63 мільйони

24 Вересня 2013 09:28
Місцеві скарбниці області протягом восьми місяців 2013 року отримали 791,4 мільйона гривень надходжень. Таким чином, цього річ вони додатково поповнилися на 66,3 мільйона гривень, - повідомили у координаційно-моніторинговому управлінні ГУ Міндоходів в області.

Тенденцію до збільшення надходжень місцевих бюджетів на Волині фіксують уже декілька років поспіль.

«Такому стабільному і ритмічному забезпеченню коштами місцевих бюджетів, ми завдячуємо, насамперед, працюючим волинянам та сумлінним роботодавцям, які цього року сплатили 568,6 мільйона гривень податку на доходи фізичних осіб. Окрім того, підприємці – спрощенці поповнили бюджет більш як на 65 мільйонів гривень єдиного податку. І в першому, і в другому випадку йдеться про збільшення платежів до бюджету», - зазначив начальник ГУ Міндоходів Волині Ігор Сінгаєвський.

Зі слів керівника Головного управління на Волині, шляхом лише контрольних функцій такого результату досягти б не вдалося.

«Завдяки спільним зусиллям та безпосередній участі перших керівників області, органів місцевого самоврядування ми маємо можливість системного спілкування з усіма предстаниками бізнесу і, найважливіше з тими, які не завжди розуміють важливість дотримання соціальних гарантій під час оплати праці. Відтак, у більшості випадків отримуємо позитивний ефект від зустрічей із працедавцями в ході роботи спеціальних комісій при органах виконавчої влади та місцевого самоврядування», - підкреслив Ігор Сінгаєвський.

Довідка:
Згідно з підсумками восьми місяців 2013 року на Волині легалізували працю майже півтисячі найманих працівників, яким офіційно виплатили понад 800 тисяч гривень заробітної плати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ЛУЧАНИН Показати IP 24 Вересня 2013 12:55
Таке стабільне і ритмічне забезпечення коштами місцевих бюджетів це тільки гарні слова.А на ділі білша половина місцевих бюджетів мають кошти,і то в неповному обсязі на заробітну плату і енергоносіі.А решта видатків фінансуються за залишковим принципом.Ось тут і добровільні в лапках внески в школах і садках.Легалізовано працю 500 чоловік за такий період-це нічого.Стільки можна легалізувати і в одному районі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus