USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Мобільні оператори продовжують заманювати «нулями»

28 Грудня 2009 17:11
Попри заборону, українські оператори продовжують надавати користувачам неповну інформацію про вартість послуг, використовуючи так звані нульові тарифи. Відповідно до інформації Національної комісії регулювання зв\'язку (НКРЗ), він передав відповідні зразки рекламної продукції операторів на розгляд Антимонопольному комітету (АМКУ).
Як відомо, проблема використання «нульових» тарифів була піднята влітку 2009 року, коли НКРЗ своїм рішенням заборонила застосування такої тарифікації.
У комісії вважають, що встановлені мобільними операторами «нульові» тарифи найчастіше є обманом споживача, оскільки, хоча і декларують «нульову» вартість внутрішньомережевих і міжмережевих розмов, проте фактично передбачають необхідність щомісячного поповнення рахунку і лише певну кількість нетарифікованих хвилин.
У жовтні АМКУ повернувся до питання про «нульові» тарифи, пригрозивши операторам за недобросовісну конкуренцію у вигляді винесення у примітки інформації про додатковий до тарифу збір до Пенсійного фонду дрібним шрифтом, неповну інформацію про тарифи в друкованих рекламних матеріалах, а також рекламу так званих «нульових» тарифів штрафом у розмірі 5% від річного доходу.
Голова АМКУ заявляв раніше, що його відомство візьме під контроль рекламну політику операторів і підведе підсумки виконання свого розпорядження перед Новим роком – інформує сайт «Об’єктивно».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
OrestN Показати IP 28 Грудня 2009 22:13
то ж ця привітивна реклама розрахована на наївних лохів, бо сучасні споживачі досвідчені і обережні

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus