USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Мобільний зв’язок може суттєво подорожчати

27 Березня 2014 17:22
Кабмін пропонує удвічі підвищити плату мобільним операторам за частоти. Про це йдеться у законопроекті №4576 про запобігання фінансовій катастрофі та створення передумов для економічного зростання в Україні, - інформує ТСН.

Зокрема, планується підвищити ставку податку за стільниковий зв'язок для мобільних операторів з 10,2 тисячі гривень до 20,4 тисячі гривень за 1 Мгц смуги на місяць.

Раніше найбільші українські мобільні оператори "Київстар", "МТС Україна" і "Астеліт" (life:)) виступали проти підвищення ставок збору. Компанії рекомендували поповнювати держбюджет "за рахунок видачі ліцензій на розвиток нових поколінь зв'язку, а не за рахунок підвищення ставок на РЧР". Крім того, оператори вже попереджали, що збільшення ставок призведе до подорожчання зв'язку для абонентів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
УМС Показати IP 27 Березня 2014 20:12
Таким своїм "керуванням" ці "діячи" на новий Майдан нарвуться!!!
всі козли Показати IP 28 Березня 2014 08:32
залучай операторів з сусідніх країн - більша конкуренція нижчі ціни
Корінний лучанин Показати IP 28 Березня 2014 09:46
Мобтелефон для переговорів, а не для пустопорожнього "базара" до якого звикла значна частина населення . Мобзвязок це відмінний бізнес проект на якому компанії заробляють великі гроші і на цю "голку" посадили людей, які тратять свої кошти на ці заманухи! Без мобіли зараз складно, бо всі складові нашого життя повязали із мобзвязком(банки, робота, побут і т.п.). Я на мобзвязку вже 15років( із 1999р). Звязок і мобтел тоді був недешевий і я використовував його тільки для коротких ділових переговорів. Тепер мобзвязок заволодів мільйонними масами людей. Дітям дорослі купують дорогі СМАРТФОНИ , МОБІЛИ, ПЛАНШЕТИ , часто-густо для хизування одне перед одним. Але коли країна в глибокій кризі то може це й актуально.
Жінка Показати IP 28 Березня 2014 10:27
Подорожчання газу...подорожчання зв"язку....це все добре, але коли вже зарплату підвищать, цікаво....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus