USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На лікування 10-річного лучанина зібрали понад 12 тисяч

22 Грудня 2016 12:04
Волинські волонтерки три ночі пекли пряники, а вдень їх продавали на ярмарку, водночас фотограф робила цікаві фото – усе заради збору коштів на лікування маленького лучанина Микити Музичка, повідомляють організатори.

Нагадаємо, Микита потребує дороговартісного лікування в Ізраїлі, адже лікувати в Україні його відмовляються.У десятирічного Микитипід час обстеження на МРТ головного мозку виявили утвір у ділянці 3 шлуночка 25 см. Тож 6 червня 2016 року йому зробили радикальне видалення пухлини в нейрохірургічному відділені МДКЛ Львова. А тепер він потребує дороговартісного лікування в Ізраїлі.
Волинська обласна благодійна організація "Радість дитинства" 16,17,18 грудня організувала благодійну акцію щодо збору коштів для Микити. Акція відбулася у ТЦ Порт Сіті, цьому посприяла майстриня Поліна Демиденко.

Чарівниці-волонтерки Юлія Бащук, Тома Бащук, Лідія Кожевнікова щоночі з 16 по 18 пекли пряники на продаж, Ірина Богачук продавала та надихала інших допомогти маленькому лучанину, Ольга Сидорска фотографувала усіх охочих отримати яскраве фото та долучитися до збору коштів, Анастасія Кривеха заряджала позитивом та енергією, а Юлія Друг допомогла у створенні фотозони.

Завдяки зусиллям кожного, хто долучився словом, ділом, фінансами, волонтерам вдалося продати все і заробити на лікування для Микити Музичка 11 693 гривні!

Кав'ярня «Цукерня» передала скриньку із пожертвами на лікування хлопчика у сумі - 625 гривень.

А хто не встиг побувати на ярмарку, можуть переказати кошти на рахунок мами Микити на картку: 5168757203302825 Музичко Лариса.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus