USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

Благодійний ярмарок заради військових: феноменальний результат

16 Лютого 2015 08:35
Благодійний ярмарок на підтримку волинських військових, які перебувають у зоні АТО, що відбувся вчора у Володимирі-Волинському, показав, що волонтерство в Україні не тільки не пішло на спад, а навпаки, розгорнулося з іще більшою силою.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, у Володимирі-Волинському вчора, 15 лютого, ярмаркували на благо української армії (ФОТО, ВІДЕО). На території міського парку була представлена військова техніка, а також стрілецька зброя різних часів, починаючи від кулемета «Максима» і до сучасних зразків.

Як повідомив у Фейсбуці Сергій Шишкін, під час ярмарки вдалося зібрати майже 100 тисяч гривень – феноменальний результат для невеликого містечка.

«Воно тільки здавалось, що це явище - волонтерство - пішло в Україні на спад. Насправді нам може позаздрити не тільки Європа. Цілий світ може ставати в чергу за досвідом. Дуже сподіваюсь, що ця тенденція збережеться і в підтримці культури, що мене пече особливо і давно. Ми маємо більше і більше ставати Людьми. Професійними, працьовитими, відповідальними», - написав Сергій Шишкін.



Громадське.Волинь повідомляє нові деталі з учорашнього ярмарку.

Під час ярмарку, кожен охочий мав можливість потримати автомат, гранатомет та залізти на БТР.

«Є багато людей, які хочуть допомогти армії, але не знають, як це зробити.

Ми сприяємо тому, аби волиняни могли реалізувати своє нормальне бажання допомогти ближньому. Кожен, хто сьогодні тут придбав тістечко чи порцію кулішу, реально підтримав наших солдатів», – заявив організатор заходу Костянтин Зінкевич.

Відвідувачі заходу мали можливість не лише скуштувати смачні страви та відвідати виставку стрілецької зброї різних часів, але й придбати збірки віршів місцевих поетів, картини художників та замовити шаржі.

«Площа сьогодні повна людей. Це показує, що моїм краянам не байдужі ті події, котрі відбуваються у країні», – зазначив володимир-волинський музикант Олександр Стемковський.

На ярмарок, разом із родинами, прийшли і солдати.

– Ти з ким сюди прийшов? – запитує журналіст в Іллі Лучука, хлопчика років шести.

– З татом, – відповідає він.

– А хто твій батько?

– Герой України! – гордо заявляє син військовослужбовця.

Наприкінці акції організатори спалили опудало, яке було дуже схожим на президента Росії Владіміра Путіна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus