USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Скільки витрачають на волинських ув'язнених

14 Квітня 2014 13:10
Торік на утримання людей, які перебувають у місцях позбавлення волі на Волині, витратили більше 7 мільйонів 520 тисяч гривень.

Про це йшлося під час оперативної наради голови облдержадміністрації Григорія Пустовіта сьогодні, 14-го квітня.

Начальник управління Державної пенітенціарної служби у Волинській області Олександр Герасимчук розповів, що в нашому краї є 4 установи, що належать до сфери їх управління, зокрема це: Луцький слідчий ізолятор, Маневицька виховна колонія № 42, Цуманська виховна колонія № 84 та Ковельська виховна колонія.

У них перебуває 1341 людей. Пенітенціарна служба Волині має 18 підрозділів кримінально-виконавчої інспекції, на обліку яких перебуває 7516 засуджених до кримінальних покарань, не пов’язаних з позбавленням волі та адміністративних стягнень.

«80% із засуджених, які перебувають покарання у вигляді позбавлення волі, – з Волині. Торік їх утримання обійшлося більше як в 7 мільйонів 520 тисяч гривень» , - каже Олександр Герасимчук.

Він додає, що зараз в пенітенціарній службі працюють над тим, щоб заробляти гроші самим. Для прикладу, у Луцьку вже відкрили магазин засуджених.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Люди Показати IP 14 Квітня 2014 14:30
А про відкати розкажіть.
Олег Показати IP 23 Квітня 2014 09:11
потратили 7 лимонов а заработали в разы больше между собой раздеребанили а на содержание ничего не осталось все родственники осужденных передают и краску и са а дальшентехнику и многое прочее да и то вертухаи между собой роздеребанят а дальше по новому не знаю как на других зонах а на 84 такое есть там даже родственные кланы есть кто на 84 а кто и в луцке при штабе мафия безсмертна

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus