USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині почали збирати більше податків

12 Листопада 2014 10:27
Промислові та торгівельні підприємства Волині перерахували до держбюджету по 200 мільйонів гривень, - повідомили у прес-службі ГУ ДФС у Волинській області.

Згідно з підсумками 10 місяців 2014 року в структурі збору до держбюджету з Волині найбільшу питому вагу займають підприємства сфери торгівлі та промисловості.

Зокрема, завдяки промисловості Волині до держбюджету зібрано 202,1 мільйона гривень, а підприємства сфери торгівлі перерахували 206,6 мільйона гривень податків і зборів.

Таким чином, промисловість та торгівля забезпечили 28,5 та 29,2 відсотка від усього збору коштів до держбюджету на Волині протягом січня-жовтня 2014 року.

«Окрім такого стабільного внеску волинської торгівлі та промисловості до бюджету, ми фіксуємо збільшення сплати податків у галузі лісового господарства, у виробництві та розподілі тепла, серед підприємств, що займаються збором, очищенням та розподілом води та від платників податків сфери фінансової діяльності», - розповів виконувач обов’язків начальника ГУ ДФС у Волинській області Віталій Чуй.

Зі слів керівника ГУ ДФС Волині, платники податків зазначених галузей збільшили сплату податків досить суттєво. Наприклад, внесок до державної скарбниці СГД лісового господарства цього року збільшився на 44 відсотки, фінансової діяльності – на 84 відсотки, а у сфері виробництва та розподілу тепла зафіксували більш як двократне збільшення сплати податків.

«Звичайно, що підґрунтям для такої динаміки є економічні чинники. Разом з тим, одна з її обов’язкових передумов - якісне адміністрування податків та відповідний контроль за дотриманням податкового законодавства усіма без винятку платниками податків», - підсумував Віталій Чуй.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
лучани Показати IP 12 Листопада 2014 10:53
Податківці собі заслуги чіпляють. Не " збирають" , а люди " платять" і утримують таких чиновників на своїй шиї.
петро Показати IP 12 Листопада 2014 11:07
а чому не лоюструють податківців ? як можна за державну зарплату так жити!? чи це з податків відкати собі в кишеньку складають?
Анонім до петро Показати IP 12 Листопада 2014 15:19
Це првда,але наша, нас простого люду.Колись працював у податковій Чирко Василь, нині свтяий ,замолює гріхи і працює в банках,де також чималі грошента.Накрав вище голови, людей мав ні за що.Казав я дуже розумний і маю стльки бабла, а ви тупаки жийте в злиднях, а я багач.Житве процвітажє, горя не знає.Отак живуть вюрюги і злодії
Алік Показати IP 12 Листопада 2014 11:31
А толку люди ж краще не почали жити, а навпаки гірше -все дорожчае страшно!!!!!!а податківці і так живуть не хило і на них ще прийде казнь чому дійсно їх не люструють адже вони теж усі працювали при янику. нічого не змінилося все в молодих руках молодь візьметься !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus