USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині виділили гроші на школу, яку не можуть добудувати декілька років

26 Серпня 2015 21:00
Кошти на добудову школи у Ковельському районі виділили у Волинській облраді. Про це інформує Про Ковель з посиланням на прес-службу Ковельської районної ради.

За час незалежності в Ковельському районі, на жаль, не збудували жодної нової школи чи дитячого садочка. Такою новобудовою може стати загальноосвітня школа в селі Білин.

Приміщення школи, будівництво якої розпочали у 2011 році і куди вже вклали близько восьми мільйонів гривень, не має даху, а це, в свою чергу, призводить до руйнування споруди. До того ж нова школа в приміському селі вкрай необхідна, адже старий навчальний закладзакрили з причин аварійного стану приміщення, в якому він знаходився. Тимчасово школу перевели в дитячий садочок, що знаходиться в цьому ж селі.

Втілення проекту будівництва нової школи постійно знаходиться в полі зору керівництва Ковельської районної ради. Так нагадаємо, що під час одного із робочих візитів голови Ковельської районної ради Ігоря Верчука у Волинську обласну раду, очільник райради мав зустріч з головою облради Валентином Вітром. Серед обговорюваних питань життєдіяльності Ковельського району пріоритетним було - будівництво школи в селі Білин. Валентин Вітер висловив свою підтримку та запевнив, що буде сприяти вирішенню цього питання. А згодом голова районної ради просив депутатів Волинської обласної ради внести зміни до обласного бюджету на 2015 рік в частині розподілу вільних залишків та перебачити кошти в сумі 1 млн. грн. для проведення будівельних робіт на цьому об’єкті капітального будівництва.

Розуміння того, що школа вкрай необхідна для білинських дітей та їх батьків є і в депутатів Волинської обласної ради, які своїм рішенням від 14.08.2015 року №36/25 «Про внесення змін до рішення обласної ради від 23 січня 2015 року №32/17 «Про обласний бюджет на 2015 рік» передбачили кошти на влаштування шатрової покрівлі ЗОШ І-ІІІ ступеня села Білин у сумі 900 тисяч гривень на умовах співфінансування з районного бюджету.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Там Там Показати IP 27 Серпня 2015 00:06
А коли будуть виділені кошти на закінчення будівництва школи #27 м.Луцька? Будинки навколо виростають, як гриби після дощу. Де навчатись усім діткам району?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus