USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

На Волині вилучили майже 200 пляшок горілки з підробленими акцизами

4 Листопада 2016 09:32
У одному з населених пунктів Волині вилучили майже 200 пляшок горілки з підробленими акцизними марками. Про це інформують у Відділі організації роботи ГУ ДФС у Волинській області.

В одному з сіл Камінь-Каширського району Волинської області фахівці управління контрою за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів ГУ ДФС в області під час фактичної перевірки виявили 184 пляшки горілчаної продукції з марками акцизного податку з очевидними ознаками підробки.

Зокрема, уважно оглянувши горілчаний товар в місцевому магазині, фахівці ДФС з’ясували, що на більшості пляшок містяться марки акцизного податку з одним номером. Тобто, споживачам фактично пропонували горілчаний сурогат, оскільки легально виготовлена підакцизна продукція завжди має марки акцизного податку встановленого зразка з відповідним реєстраційним номером.

Враховуючи, що 184 пляшки горілки трьох відомих торгівельних марок пропонувалися місцевим любителям оковитої з порушенням вимог чинного законодавства, цей товар вартістю понад 7 тисяч гривень вилучено співробітниками податкової міліції. А на підприємця – порушника очікує штраф в сумі більше 30 тисяч гривень.

В ГУ ДФС у Волинській області вкотре просять волинян бути обачними під час придбання підакцизної групи товарів.

«Враховуючи, що споживання неякісної продукції, зажди становить загрозу життю і здоров’ю, ми звертаємося до громадян з проханням бути уважнішими, цікавитися даними про виробника продукції та споживати підакцизну продукцію лише за наявності марок акцизного податку визначеного зразка. У протилежному випадку горілчані вироби можуть завдати непоправної шкоди здоров’ю чи призвести до летальних наслідків», - наголошує начальник управління контрою за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів ГУ ДФС у Волинській області Наталія Єлова.

Як запевнила посадовець, громадяни можуть допомогти фіскалам виявляти підроблені горілку та тютюн. Тобто, маючи інформацію про реалізацію сурогатної горілки чи цигарок, споживачі можуть повідомляти про такі факти за номером телефону 72-44-14.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вася тракторист. Показати IP 4 Листопада 2016 11:07
Всі магазини сіл К-Каширського р-ну на 80 - 90% торгують паленкою і сурагатом . Це знають всі мешканці " крім працівників ДФС і поліції " . Така наша таємниця, про це нікому не розповідайте ,щоб не дізналися ті кому непотрібно...!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus