USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині побільшало контрабандистів, які безпілотниками переправляють цигарки до Польщі

3 Лютого 2024 18:29
На Волині біля українсько-польського кордону побільшало «бізнесменів», які за допомогою безпілотників намагаються перемістити до Польщі підакцизні товари та інші предмети.

Про це повідомили в Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби.

Найбільш загрозливою є ділянка в межах Ковельського району, зокрема прикордоння Любомльщини, де окремі особи та протиправні групи не полишають спроб налагодити таку діяльність.

Оперативники прикордонного загону встановили низку осіб, причетних до переправлення безпілотниками тютюнових виробів до Польщі, та механізм вчинення злочинних дій.
«Прикро, що у час, коли військовослужбовці Сил оборони України за допомогою дронів знищують ворога на фронті, протиправні елементи, маючи відповідні технічні навички, використовують ці технології для власного збагачення й заподіяння шкоди іміджу України перед європейськими партнерами. При цьому встановлені особи усіма можливими способами ухиляються від призову за мобілізацією, ігнорують виклики до ТЦК та СП», – йдеться у повідомленні.
Прикордонники наголошують: жодне протиправне діяння не залишиться поза увагою правоохоронців, а причетні до контрабандної діяльності відповідатимуть перед судом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Оля Показати IP 3 Лютого 2024 19:44
На війну їх зразу Вони вже навчені

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus