USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

На Волинській митниці у монгола вилучили € 19 000

22 Жовтня 2015 12:49
Посадовці Волинської митниці ДФС вилучили 19 тисяч євро. Про це повідомили у прес-службі ГУ ДФС у Волинській області

Сьогодні вранці, 22 жовтня, в пункті пропуску «Ягодин» працівники управління аналізу ризиків та протидії митним правопорушенням Волинської митниці ДФС вилучили у громадянина Монголії 19 тисяч євро.

Як стало відомо, прямуючи до Республіки Польща, пасажири автівки торгової марки «Volkswagen passat» - громадянин України та Монголії, обрали для перетину кордону смугу спрощеного руху «зелений коридор». Дещо помітне хвилювання чоловіків, викликало підозру у митників і автомобіль вивели із загального потоку для проведення поглибленого огляду. У ході перевірки, без ознак приховування, у громадянина України було виявлено 10 тисяч євро, а у громадянина Монголії – 29 тисяч євро.

Враховуючи вимоги законодавства, чоловікам повернули по 10 тисяч євро кожному, а решту працівники митниці вилучили згідно встановленого порядку.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus