USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

На «Ягодині» затримали деревину, яку везли без належних документів

25 Вересня 2015 13:00
Факт переміщення лісопродукції через митний пост «Ягодин» з недостовірними документами виявили волинські митники. Про це інформують у прес-службі Волинської митниці ДФС.

Експортуючи деревину, керівник володимир-волинського підприємства вказав дані про товар, що переміщується до Республіки Польща, з неправильним кодом класифікації,

Зокрема, завантаживши машину не обрізною дошкою вільхи, директор приватного підприємства задекларував для експорту теслярські вироби з деревини листяних порід та елементи риштувань.

Такі дії підприємець пояснив помилкою, яка виникла в зв’язку з тим, що раніше він експортував аналогічну продукцію і класифікував її за визначеним у класифікаторі кодом. Відтак, сподівався, що аналогічна партія лісопродукції має такий же код.

Натомість, митники пояснили підприємливому волинянину, що експортований ним товар передбачає наявність сертифікату для здійснення експортних операцій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus