USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

На базарах «на дощечці» писатимуть щоденні ціни

4 Квітня 2011 15:17
Волинських «базарників» зобов’яжуть щодня сповіщати покупців про актуальні ціни на товари за допомогою спеціальної дошки оголошень.

Про це під час селекторної наради з керівниками районів у понеділок, 4 квітня, заявив голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук.

Волинський губернатор розповів: він нещодавно дізнався про те, що на ринках області людей не знайомлять з поточною ціновою ситуацією. Відтак зробив «ніжне» зауваження голові правління Волинської облспоживспілки Марті Кандибі.

«Для мене це шок, що на вході на ринках немає великої грифельної дощечки, де описувалася б ситуація з цінами на ринку, де крейдою написані рекомендовані ціни на сьогодні», – дорікнув «базарникам» високопосадовець.

Тому Клімчук зобов’язав підлеглих до кінця тижня навести лад на ринках області.

«Хто до кінця тижня цього не зробить, заяви мені на стіл!.. Марточка (Марта Кандиба – «ВН»), я не можу від тебе цього требувати, але я маю інші способи», – висловився голова ОДА.

До всього, Клімчук додав, що нині проінспектовані 54 ринки області. Усім їм будуть сформовані конкретні завдання, які треба буде виконати. В разі непослуху – ринки закриватимуть, обіцяє губернатор.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
goodok Показати IP 4 Квітня 2011 17:50
Це не дощечка буде, а чергове позорище. Кому вона треба? Вірніше, кому вона допоможе? Ковбаса 50грн, помідори 20грн, огірки 20грн. От і все що на дошці буде. БРЄД.
АнтиБородач Показати IP 4 Квітня 2011 21:32
На тих дощечках пропоную писати все, що думаємо про Клімчука.
slw Показати IP 4 Квітня 2011 22:10
і з дозволу супермаркетів
Иван Васильевич Показати IP 5 Квітня 2011 10:29
Ну царь,определённо,царь!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus