USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

На бюджеті волинського міста наживалася бізнес-структура. ДОКУМЕНТ

2 Вересня 2013 10:10
Влада Володимира – Волинського протягом років не помічала майже 100 метрів квадратних у частині нежитлового приміщення орендованого ПП «Укр – Петроль», однієї із бізнес – структур відомого бізнесмена Сергія Ковальчука. Про це пише на своєму персональному сайті депутат Володимир - Волинської міської ради Анатолій Сорока.

Ще у лютому місяці на сесії Володимир-Волинської міської ради депутат Василь Сусік пропонував депутатам підтримати його запит стосовно орендної плати ПП «Укр -Петроль» за оренду нежитлового приміщення на вулиці Ковельській, 10.

Проте, більшість депутатів не підтримали направлення запиту, який ініціатор все ж таки направив, як особисте депутатське звернення.

І ось після більш ніж піврічного опрацювання і вивчення питання надійшла відповідь від виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради, в якій чиновники рапортують про внесення змін до чинного договору оренди.

Так, відповідно до рішення № 220 від 14.08.2013 року виконавчий комітет міської ради дозволяє дирекції ЖЕК №1 згідно проведеної технічної інвентаризації нежитлового приміщення по вулиці Ковельській, 10 внести зміни до чинного договору оренди з ПП «Укр-Петроль», збільшивши орендовану площу з 453,55 метрів квадратних на 551,3 метрів квадратних.

За експертними оцінками, через таке «заниження» орендованої площі міський бюджет недотримував більше 60 тисяч гривень щороку.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus