USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На добудові школи чиновники «зекономили» півмільйона

23 Червня 2011 17:57
Чиновникам відділу освіти і науки Шацької районної держадміністрації загрожує покарання від 3 до 6 років позбавлення волі із забороною обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на термін до трьох років.
Йдеться про посадових осіб, через неправомірні дії яких державний бюджет зазнав збитків на суму понад 500 тисяч гривень. Про це повідомили у прес-центрі СБУ.
Зловживаючи владою та службовим становищем, вони внесли завідомо недостовірні дані в акти виконаних підрядних робіт за 2008-2010 роки.
Наприкінці 2007 року службові особи вказаного відділу уклали договір з приватним підприємцем на виконання робіт по добудові загальноосвітньої школи в селі Ростань Шацького району Волинської області на суму 5 мільйонів 840 тисяч гривень.
В подальшому освітянські чиновники, зловживаючи владою та службовим становищем, підписали акти виконаних підрядних робіт за 2008-2010 роки, в які були внесено завідомо недостовірні дані щодо проведення і вартості таких робіт.
У ході експертного дослідження було встановлено, що ремонтні роботи виконані частково, а завищення їхньої вартості складає понад 500 тисяч гривень.
Нагадаємо, за фактом зловживання службовим становищем та вчинення службового підроблення чиновниками було порушено кримінальну справу за частиною 2 статті 364 (зловживання владою або службовим становищем) та частиною 2 статті 366 Кримінального кодексу України.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
SET Показати IP 24 Червня 2011 11:20
І знову ЛИШЕ порушено кримінальну справу. Коли ж вже буде інформація про РЕАЛЬНО ЗАСТОВАНЕ ПОКАРАННЯ??? Хто коли кому і скільки. Цікаво було знати скільки із цих порушених кримінальних справ, скажімо у 2010 році, дійшло до суду і ще цікавіше скільки РЕАЛЬНО було притягнуто до кримінальної відповідальності (про умовне відбування покарання і таке інше писати не потрібно). P.S. Для головного редактора ВН. Це б зацікавило багатьох Ваших читачів. Дякую.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus