USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

На «гачок» мало не впіймали волинського журналіста

6 Серпня 2013 12:40
Дзвінок від незнайомця може коштувати 3-5 тисяч гривень. Про це волинські правоохоронці розповіли журналісту видання «Волинь-нова».
Близько шостої години ранку в оселі Романа Флішаровського пролунав дзвінок. Журналіст розповів, що номер, з якого телефонували, чомусь не висвітився - замість цифр горіла пунктирна лінія.
«Незнайомець чемно привітався, запитав, чи я вже прокинувся. А потім поцікавився, як минув день учорашній. Чоловік, очевидно, відчув мою невпевненість у тому, з ким розмовляю, бо ще кілька разів перепитав, чи знаю, з ким говорю. Уже потім збагнув, що він просто очікував, щоб я назвав ім'я людини, голос якої схожий на його голос», - сказав журналіст.
Незнайомець сказав, що дзвонить від імені Олега, племінника Флішаровського, який потрапив в автопригоду. За словами незнайомця, нічого страшного не сталося, але «є проблеми»: по-перше, Олег у лікарні, а по-друге, транспортні засоби зіткнулися лоб у лоб саме з вини родича. І оскільки ДТП вдалося залагодити без участі працівників державтоінспекції, то Олег просив позичити грошей, щоб розрахуватися з водієм понівеченого авто. Навіть більше, переказав зробити це негайно.
У повідомленні йдеться, що приголомшений новиною Роман вирішив їхати до лікарні. Та коли почув, що 3000 гривень треба перерахувати карткою експрес-оплати мобільного зв'язку, відразу запідозрив звичайнісіньке шахрайство. І вже схитрував: запропонував приїхати до себе додому і взяти гроші готівкою.
Журналіст задзвонив до знайомого, який обіймає високу посаду в правоохоронних органах, розповів про дзвінок, пояснив ситуацію. А той йому сказав: щойно «гість» завітає, зателефонувати до міліції.
Однак за 3000 гривень ніхто не приїхав. Та й племінник, як з'ясувалося, спокійно додивлявся сни у себе вдома.
Зі слів правоохоронців, лише цьогоріч у Луцьку зареєстрували майже два десятки випадків виманювання у громадян від трьох до п'яти тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Вася Показати IP 6 Серпня 2013 13:29
Флишаровский ? Это не тот правдолюбивый журналист который пишет разоблачительные(заказные статьи)....???? И при этом не видит свою дочь Наталью, и ее гражданского мужа......?????
кгб Показати IP 6 Серпня 2013 13:34
м***к вася. флішаровський у спортивній тематиці, а не в заказних статтях. це перше. а друге - дивись на своїх дочок і синів, правдоборець довбан...ий. тема - по ділу.
Сolonel до кгб Показати IP 6 Серпня 2013 16:13
Доморощеному КГБ. Флішаровський все життя вів кримінальну хроніку у "Волині". І користуючись, тим що мав доступ до інформації, про злочини (по заявам в міськ рай відділи) потихеньку підробляв у бандюків, та іншої наволочі надаючи інформацію типу "написало терпило заяву чи ні", не гнушався і замовними статейками за якихось 30 баксів.
Григорій до кгб Показати IP 6 Серпня 2013 16:16
А шо ХліШаровський ішшо і спартцмен?
Григорій до кгб Показати IP 6 Серпня 2013 16:29
Рома Флішаровський - совковий журналізд, який на місцевому рівні був рупором компартії та ментів. Підпрацьовував і в кримінальних "авторитетів"
Некрасов Показати IP 6 Серпня 2013 15:50
Так ты скажи: сымал...или не сымал... (фильм "Служили два товарища")

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus