USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Євро-2012 в Україні потратять 750 млн. дол.

25 Червня 2011 11:42
Проведення фінальної частини чемпіонату Європи сприятиме поліпшенню життя українців. Впевненість у цьому висловив напередодні віце-прем'єр України Борис Колесніков. За його словами, тільки в авіаційній галузі завдяки Еurо-2012 з'явиться більше 35 тисяч робочих місць.

"У країні, яка не має необхідної інфраструктури, важко провести чемпіонат Європи. Але це буде величезним кроком вперед для змін в нашій державі", - підкреслив Колесніков, пише Дело.

У той же час він відзначив, що прямі витрати на організацію чемпіонату становитимуть 750 мільйонів доларів (будівництво стадіонів у Києві та Львові).

Говорячи про підготовку до турніру, віце-прем'єр також звернув увагу на те, що за минулі два роки неможливо було провести модернізацію усіх автомобільних доріг України. При цьому, за його словами, дорожньо-транспортна інфраструктура країни буде належним чином підготовлена до турніру.

Чемпіонат Європи з футболу 2012 року стане 14-м чемпіонатом Європи по футболу, футбольним турніром для європейських країн, що проводяться раз на чотири роки під егідою УЄФА.

Турнір проводитиметься спільно Україною та Польщею, розпочнеться 8 червня 2012 року і завершиться 1 липня 2012 року. Це буде третій турнір в історії європейських національних футбольних першостей, господарями якого є дві країни. Першим став чемпіонат Європи 2000 року, проведений в Бельгії і Нідерландах, другим чемпіонат Європи 2008 року, проведений в Австрії і Швейцарії.

UEFA EURO 2012 - останній чемпіонат Європи, у фінальному раунді якого візьмуть участь 16 команд. Починаючи з UEFA EURO 2016, це число буде збільшено до 24.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
кузя Показати IP 25 Червня 2011 13:38
Україна не та країна де б мав проходити цей чемпіонат. На мою особисту думку в країні де середня зарплата 150 євро проводити такого роду заходи як мінімум кощунство. Плюс корупція. відмивання грошей і т.д. Замість того щоб витрачати такі шалені кошти на цей чемпіонат від якого нікому ніякої користі, крім позабавляти вболівальників, можна було б вкрасти ці суми в розвиток економіки чи підняти зарплати бюджетникам. НЕ втій країні цей чемпіонат мав би бути, або принаймі не в цей час.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus