USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Луцькому автозаводі готуються запустити нові потужності

16 Січня 2010 10:37
Корпорація «Богдан» завершила низку інвестиційних проектів в машинобудівній галузі України, серед яких найвдаліший - введення в експлуатацію сучасного автобусного та тролейбусного виробництва в Луцьку. Згодом на автозаводі введуть в експлуатацію другу чергу виробництва, що, ймовірно, додасть лучанам нових робочих місць.
 
 Як зазначають в корпорації «Богдан», вкладені інвестиції в «луцький» проект перевищили 100 мільйонів доларів. У 2009-му корпорація випустила 624 автобусів і тролейбусів, що склало 16,6% аналогічного показника попереднього року.
 

 
Торік у грудні Луцький автозавод виготовив 90 автобусів і тролейбусів - на одну машину менше, ніж в листопаді.
 
Не зважаючи на значне падіння ринку автобусів і тролейбусів в Україні, корпорація торік освоїла п’ять нових видів цієї продукції - великі і особливо великі автобуси і тролейбуси. А також нову модель автобуса малого класу.
 

 
Після виходу економіки з кризи це дозволить компанії збільшити продажі до рівня докризових показників, а також вийти на нові експортні ринки.
 
На сьогодні корпорація «Богдан» має виробничі потужності, які дозволяють виготовляти на рік до 9 тисяч автобусів та тролейбусів усіх класах: від особливо малого до надвеликого, - повідомили в прес-службі корпорації «Богдан».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ViP Показати IP 16 Січня 2010 14:07
Це все добре! Але кому продавати будуть якщо Юля все в Китаї закуповує?!!!
Sem740 Показати IP 16 Січня 2010 17:17
Этот линкор будет ездить только по прямой и разворачиваться как паровоз на круге? Как он будет поворачивать на узких городских улицах?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus