USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині імпортери сплатили понад 300 мільйонів мита

4 Липня 2013 10:47
Протягом шести місяців 2013 року до державного бюджету в області сплачено 301,9 мільйона гривень ввізного мита. Це на тридцять відсотків більше, як у І півріччі торік, - повідомили у прес-службі ГУ Міндоходів у Волинській області.

Зокрема, до загального фонду державного бюджету надійшло 284,5 мільйона гривень ввізного мита, що майже на 70 мільйонів гривень більше, ніж у відповідному періоді минулого року.

До спеціального фонду державного бюджету імпортери на Волині сплатили 17,4 мільйона гривень цього платежу.
Таке зростання надходжень ввізного мита фахівці Ягодинської митниці Міндоходів пов’язують із збільшенням товарообороту.
Разом із тим, завдяки впровадженню сучасних інформаційних технологій в процес обслуговування суб’єктів зовнішньоекономічної діяльності на митниці, фахівці Міндоходів отримали можливість покращити контроль та адміністрування митних платежів, - підкреслюють у ГУ Міндоходів Волині .
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus