USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині «підкріпили» фінансові надходження

9 Вересня 2013 14:13
Обласний бюджет має перевиконання з надходжень – 34 мільйони гривень. Цим 9 вересня під час оперативної наради хвалився голова облдержадміністрації Борис Клімчук.
«По реальних надходженнях плюс 34 мільйона. Але по планах виконання бюджету – мінус до плану, який нам намалювала Верховна Рада.
Ми трошки підкріпили фінансові надходження. 120 мільйонів по допомогах сім’ям з дітьми, по всіх проблемах. По незахищених статтях мали 15 мільйонів, тепер ще 47», − звітував голова облдержадміністрації.
Також в області продовжуватимуть будувати малі та середні об’єкти. Ці роботи виконують фірми, які не мають значних фінансових підкріплень. А, отже, потребують авансування.
«Нам вдалося знайти порозуміння з міністром фінансів. Сьогодні вже йдуть авансові платежі, тому будівельникам треба працювати в дві зміни, включаючи суботу і неділю. У нас дуже багато малих і середніх генпідрядників, тому довелося брати аванси. Крупні будівельники таких проблем не мають, вони мають «жирок», − розповів Борис Клімчук.
Також із 20 мільйонів гривень витрачених на заходи, спрямовані на ліквідацію наслідків підтоплень, в область надійшло 9 мільйонів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
я Показати IP 9 Вересня 2013 15:20
та ладно рисоватись вси знають що Чорнуси и Стефановичу в пешу чергу финансування одни органи прикидаються що це нормально

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus