USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

На Волині порахували мільйонерів

20 Травня 2013 10:13
Понад 124 мільйони гривень доходів задекларували волиняни-мільйонери.

Про це повідомили у Головному управлінні Міндоходів у Волинській області.

Так, 39 волинян потрапили до когорти мільйонерів, задекларувавши 124,4 мільйона гривень доходів.

За словами першого заступника голови ДПС у Волинській області Андрія Тимейчука, працівники Міндоходів провели серйозну роз’яснювальну роботу практично з кожним із декларантів, щоб переконати заможних волинян задекларувати доходи,

«До індивідуальної зустрічі чи розмови з нашими декларантами-мільйонерами ми ретельно проаналізували наявні бази даних. Ця аналітична робота дозволила нам мати достатньо аргументів для ефективного спілкування із потенційними декларантами-мільйонерами. Результат – збільшення офіційних мільйонерів на 13 осіб проти показників деклараційної кампанії минулого року – очікуваний», - запевнив Андрій Тимейчук.

Посадовець додав, що завдяки такій наполегливості лише декларанти-мільйонери вже сплатили більше 6 мільйонів гривень податку на доходи фізичних осіб до бюджету.

Отож, як свідчить аналітика, найбільші доходи волинські мільйонери торік отримали від інвестиційного прибутку. В період січня-квітня 2013 року волиняни-мільйонери задекларували майже 46 мільйонів гривень інвестиційного прибутку, отриманого у 2012 році.

Загалом задекларовані доходи наших краян у вигляді заробітної плати, що дозволили їм отримати статус декларанта–мільйонера – 12,8 мільйона гривень.
Також збагатилися волиняни за рахунок успадкованого майна, вартість якого перевищує мільйон - загальна сума успадкованого мільйонерами майна перевищує 9 мільйонів гривень. Задекларували волиняни і мільйонні іноземні доходи. Загалом отримані волинськими мільйонерами офіційні доходи з-за кордону становлять майже 9 мільйонів.

Прибутковою справою для волинських мільйонерів є продаж та обмін рухомого та нерухомого майна. Загалом отримані доходи цією категорією волинських декларантів – понад 10,5 мільйона гривень.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
маха Показати IP 20 Травня 2013 13:03
прізвища в студію

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus