USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Прокуратура відстояла волинську землю для держави на 150 мільйонів

7 Серпня 2013 09:25
Прокуратура Західного регіону України з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері відстояла у Вищому господарському суді України рішення про повернення державі земельної ділянки площею понад 10 тисяч гектарів у Ковельському районі на Волині вартістю більше 150 мільйонів гривень.

Про це «Волинським новинам» повідомили в прес-службі прокуратури Західного регіону України з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері.

5 серпня Вищий господарський суд України залишив без змін постанову Рівненського апеляційного господарського суду від 16 січня 2013 року про визнання недійсним розпорядження Ковельської районної державної адміністрації щодо підтвердження законності користування лісозаготівельним підприємством «Тур» земельною ділянкою Міністерства оборони України.

Колишні землі авіаційного полігону у Ковельському районі, площею в 10027 гектарів, незаконно передані у користування підприємства «Тур». На цій ділянці, вартістю понад 150 мільйонів гривень, підприємство здійснювало лісозаготівельні роботи.

Як повідомив виконувач обов’язків прокурора Західного регіону України з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері – старший радник юстиції Євген Парамонов, позов щодо скасування рішення РДА заявлений прокуратурою до суду ще 2008 року. Справа декілька разів розглядалася у Вищому господарському суді України та нарешті, завдяки оскарженню незаконних судових рішень, вдалось добитись законного рішення і захисту порушених інтересів держави у сфері земельних відносин.






Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ігор Показати IP 7 Серпня 2013 09:46
Цікаво, скільки платить керівництво вже збанкрутілого ЗАХІДІНКОМБАНКУ правоохоронцям за те, щоб вкладники не отримали свої депозити? Зроблю запит в Генпрокуротуру, може вони знають.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus