USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

На Волині прокурори виявили нові «кишені», де осідали бюджетні кошти

10 Вересня 2013 13:41
За втручання Ковельської міжрайонної прокуратури до бюджету відшкодували понад 260 тисяч гривень. Про це повідомили у прес-службі прокуратури області.

Так, прокуратура здійснила перевірку в діяльності Ковельської об’єднаної державної фінансової інспекції у Волинській області з питань дотримання вимог Закону України «Про основні засади здійснення державного фінансового контролю в Україні».

У ході перевірки з'ясувалося, що посадові особи Інспекції не повною мірою забезпечили усунення розпорядниками бюджетних коштів порушень бюджетного законодавства, виявлених фінансовими інспекторами під час проведених цьогоріч ревізій.

Згідно з результатами перевірки міжрайонна прокуратура внесла подання начальнику Ковельської об’єднаної державної фінансової інспекції в області. Одну посадову особу ДФІ притягнули до відповідальності.

Окрім того, у ході перевірки Ковельська міжрайонна прокуратура надала правову оцінку бездіяльності посадовців відділу освіти Ковельської районної державної адміністрації, які не виконували письмові вимоги державної фінансової інспекції.

За реагування прокуратури одну посадову особу відділу освіти РДА притягнули до дисциплінарної відповідальності.

До державного бюджету відшкодували понад 261 тисяч гривень, завданих порушеннями бюджетного законодавства коштів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus