USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині у кущах спіймали контрабандистів, які «шукали коня»

22 Жовтня 2013 15:28
На Волині, на ділянках відділів прикордонної служби «Грабове» та «Висоцьк», співробітники Держприкордонслужби запобігли трьом спробам незаконного переміщення цигарок із України в Республіку Польща. Всього контрабандисти намагалися доправити в сусідню державу 22 ящики тютюнових виробів, - повідомили у прес-службі прикордонників.

Прикордонні наряди зафіксували у всіх трьох випадках подолання контрольно-слідової смуги невідомими особами. Під час пошуку сліди вивели на берег Західного Бугу. Ящики з цигарками були обмотані в поліетилен для подальшого переправлення їх по воді. Затримали й можливих «несунів», які переховувалися неподалік в кущах. Однак під час затримання вони повністю заперечували свою причетність до протиправної діяльності, мовляв заблукали, коли шукали коня, що відв’язався.

Правопорушників притягнули до адміністративної відповідальності за порушення прикордонного режиму.

Подібні порушники, у разі небезпеки, досить часто кидають свою тютюнову ношу та вигадують різні причини перебування поблизу кордону, у такий спосіб намагаючись уникнути відповідальності за спробу порушення державного кордону, де штрафи у десятки разів вище.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus