USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині у міліції під носом торгують «пальонкою». ВІДЕО

14 Серпня 2013 08:30
На очах у мешканців Володимира-Волинського горе-підприємці торгують безакцизними цигарками та алкоголем.

Масштабний пункт продажу контрабанди викрила «ПРАВОкація» під час знімання викривального проекту у Володимирі-Волинську. Придбану контрабанду кореспонденти телеканалу ZIK передали місцевим міліціонерам і написали відповідну заяву. Та попри це, торгувати контрабандою неподалік райвідділу продовжують, інформує IA ZIK.
Журналістам вдалося пробратися на віп-контрабандну гуртівню і купити контрафактнy продукцію. На очах у місцевих мешканців горе-підприємці торгують безакцизними цигарками та алкоголем.
У повідомленні йдеться, що вся продукція невідомого походження: на алкоголі та тютюнових виробах жодних поміток та акцизних марок. Розмах торгівлі вражає – незаконним товаром вантажать цілі мікроавтобуси.
Успішному підприємництву сприяє розташування підпільної гуртівні – за якихось десять кілометрів Республіка Польща. Продають тут підроблені копії цигарок усіх відомих тютюнових марок. Спиртні напої мають невідоме походження та непритаманне горілчаним заводам маркування.
Йдеться і про те, що гуртівня за кількасот метрів від місцевого райвідділку міліції, та правоохоронці не реагують на правопорушення навіть після звернень журналістів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
цікаво Показати IP 14 Серпня 2013 09:01
А при чім міліція, якщо питаннями контрабанди та обігу підакцизних товарів в Україні займається Міністерство доходів і зборів, що має в своєму складі податкову міліцію та підрозділи по боротьбі з контрабандою? Напрошується відповідь - це ТЄМА податківців, оскільки митників зараз реально трясуть. Пан Сінгаєвський - чужий і такою дурнею займатися не буде, зато пан Тимейчук - виходець з Нововолинська, працював в Володимирі начальником ОДПІ, запросто може. При тому ще й депутат обласної ради. Такі тєми потребуть поважних "криш", інакше не буває. А проста міліція хай би займалась своїми справами.
до цікаво до цікаво Показати IP 14 Серпня 2013 10:01
Тимейчук теж сам тим не займатиметься, може бути хіба в курсі і в долі, але сам він - глибокого буріння))) на дрібниці не ведеться.
свояк володимирський Показати IP 14 Серпня 2013 10:29
А ці контрабандні оборудки кришують частина володимир-волинські депутати міської ради на чолі з мером-пенсіонером П.Саганюком. Адже вже декілька разів ця ж група міських депутати які мають алкоголні магазини,бари та розважальні заклади через міський суд відміняли рішення Володимир -Волинської сесії про заборону торгівлі алкоголем у нічний час та його продаж неповнолітнім.
Сергій Осійчук Показати IP 14 Серпня 2013 13:03
Цю інформацію треба передати в Київ, можливо там зацікавляться чому вони не в долі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus