USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Скільки на Волині виділили грошей на облаштування укриттів у закладах освіти

10 Серпня 2022 17:50
Навчальний рік на Волині має розпочатися 1 вересня. У деяких закладах він буде в очному форматі: нині триває процес підготовки укриттів.

Як стало відомо під час наради щодо готовності до початку навчального року, на облаштування укриттів в області виділили 26,8 мільйона гривень.

Зі слів очільниці управління освіти Волинської ОДА Людмили Плахотної, найбільше коштів на ці заходи серед громад передбачила Володимирська міська рада – понад 8 мільйонів. Горохівська громада виділила 3,4 мільйона, Ковельська – 2,7 мільйона, Луцька громада – близько 2 мільйонів. З обласного бюджету на заклади обласної комунальної власності (інтернати, ліцеї, заклади профтехосвіти, заклади вищої та передвищої освіти) виділили 9,6 мільйона гривень, з них 3 мільйони – залишки освітньої субвенції.

Читати ще: Екстернат, домашнє навчання, дистанційне, змішане. Що робити, якщо у школі очне навчання, а батьки – проти?

Нагадаємо, згідно з офіційними повідомленнями, наразі близько 27% навчальних закладів загальної середньої освіти на Волині готові до роботи в офлайн-режимі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучани Показати IP 10 Серпня 2022 19:56
Покриття витрат на облаштування укриттів необхідно в судовому порядку покласти на тих керівників міськради. які не за дякую готували, візували, погоджували, підписували розпорядження про безплатну передачу, і про продаж за смішну ціну тих укриттів бізнесовим структурам для пристосування їх під бари, офіси, склади ! Якщо теперішня влада того не зробить - то громада сама зініціює такі судові процеси, колективні петиції і депутатські запити. А тим, хто то все наробив, тим хто кришував, хто замовчував ще й на виборах дасть належну оцінку ! Їхні прізвища усім же відомі !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus