USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині є школи, де навчання обходиться дорожче, ніж у Гарварді

22 Серпня 2013 09:00
Волинь «пасе задніх» у впровадженні програми Міністерства освіти із «оптимізації» навчальних закладів, тобто у процесі закриття невеликих шкіл та об’єднанні їх у більші. Про це голова облдержадміністрації Борис Клімчук розповів під час засідання колегії обласного управління освіти і науки в середу, 21 серпня, інформують Вісті Каменя.
Зі слів керманича Волинь «у Табачника світиться червоним». «Передай Табачнику від мене таке: ми будемо робити операції з цими школами, лише коли в кожному закладі виконаємо дві умови», - звернувся він до начальника управління освіти і науки Олександра Хомича, щоб без згоди батьків школи не закривали.
Зі слів Клімчука, перша умова полягає в тому, щоб організувати комфортний доїзд педагогів і школярів у більші навчальні заклади.
Друга умова – переконати батьків у тому, що закривати школу треба.
Зі слів очільника, у нашій області є школи, де «навчання обходиться дорожче, ніж у Гарварді».

Довідка.
Зі слів начальника управління освіти і науки облдержадміністрації Олександра Хомича, в області із 772 шкіл малокомплектні становлять близько 20%. Вартість їхнього утримання у 1,5-2,5 рази більша від утримання звичайних.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus