USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині єдиний соцвнесок сплачуватимуть через Інтернет

15 Жовтня 2013 11:20
Приймати звітності зі сплати єдиного соціального внеску у дистанційному режимі пропонують у Міністерстві доходів і зборів України. Відтак, з переходом функції адміністрування єдиного соціального внеску до органів Міндоходів, платників єдиного соціального внеску максимально залучатимуть до електронного звітування.

Звітність із нарахування та сплати єдиного соціального внеску цього року вперше подається до Центрів обслуговування платників при податкових інспекціях. «У кожному з центрів обслуговування платників на Волині з 1 жовтня працюють спеціальні «тематичні» віконечка», - зазначила заступник начальника ГУ Міндоходів в області Інна Степанюк.

Зі слів посадовця, електронні технології – це дієвий формат спілкування платників з органами Міндоходів. «Відтак, ми розраховуємо на розуміння платників єдиного соціального внеску і радимо в подальшому звітуватися за посередництвом Інтернет», - підкреслила Інна Степанюк.

Отож, платники єдиного соціального внеску на Волині можуть отримати безкоштовні ключі електронного цифрового підпису для подання звітності до органів Міндоходів за адресами: Луцьк, Київський майдан, 4, кабінет № 30 та у Ковелі, на вулиці С. Бандери, 5, приміщення Ковельської ОДПІ, кабінет № 206.

Довідка.
Оскільки в основу адміністрування єдиного соціального внеску покладено сервісний принцип роботи, платники єдиного внеску можуть отримати консультації ще й через call-центр Інформаційно-довідкового департаменту Міндоходів за телефоном 0-800-501-007 та у ЦОП.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus