USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

На Волині збудують школу за 18 мільйонів гривень

15 Жовтня 2013 18:44
У селі Оленине Камінь-Каширського району 14 жовтня відбулося урочисте закладання капсули на місці будівництва нової школи І-ІІ ступенів.

Майбутня ЗОШ запланована на 220 учнів, її загальна кошторисна вартість – понад 18 мільйонів гривень. Як повідомив голова облдержадміністрації, цьогоріч вже виділили 700 тисяч гривень для робіт нульового циклу. Термін здачі об’єкту в експлуатацію – 2015 рік.

Будівництво школи відбудеться з використанням сучасних енергозберігаючих технологій, для учнів також облаштують просторий спортзал та їдальню.

«Демографічна ситуація у Камінь-Каширському районі дуже хороша, дітей багато, їм потрібна якісна освіта в хороших умовах. Держава піклується про це: завершується будівництво школи у селі Житнівка, наступної весни розпочнеться зведення ЗОШ в Осівцях. Незабаром запрацює і дитсадок у Бузаках», - зазначив голова облдержадміністрації Борис Клімчук.

«Ми чекали цієї події багато років і ось нарешті громада має не просто надію, а чітку перспективу, що нова школа незабаром буде», - розповіла мешканка Олениного Галина Обушко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
не_EXPERT Показати IP 15 Жовтня 2013 18:58
700 тисяч гривень для робіт нульового циклу. Нульовий цикл на фото.
я Показати IP 16 Жовтня 2013 09:05
Коли добудують школу у селі Четвертня Маневицького району, розритий котлован, діти туляться вже більше року. Розпочали чудити перед виборами....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus