USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині зібрали понад 250 тисяч гривень на благодійність. ВІДЕО

24 Квітня 2013 15:29
Понад 250 тисяч гривень зібрали під час благодійного телерадіомарафону «Бог багатий милосердям» на Волині.

Про це повідомили на офіційному сайті Волинської єпархії Української Православної Церкви Київського Патріархату.

Волинська рада Церков підбила підсумки цьогорічного благодійного телерадіомарафону «Бог багатий милосердям», який вона організовує спільно з обласними держадміністрацією, держтелерадіокомпанією й організацією Товариства Червоного Хреста України.

У черговому засіданні ВРЦ, яке проходило в облдержадміністрації вчора, 23 квітня, від Київського Патріархату взяли участь митрополит Луцький і Волинський Михаїл та голова інформаційно-видавничого центру єпархії протоієрей Віталій Собко. Зібрання відбулося за участі голів облдержадміністрації Бориса Клімчука та облради Володимира Войтовича.

Загальна сума пожертв становить 253 тисячі 793 гривні. Це на 25 тисяч більше, ніж зібрали минулого року. Зокрема, у Волинському облмуздрамтеатрі імені Тараса Шевченка пожертвували понад 8 тисяч гривень, у скарбнички в супермаркетах – понад 11 тисяч 600 гривень. На рахунок марафону переказали кошти 445 організацій, підприємств та мешканців області.

На ці кошти придбали побутову техніку, яку роздали малозабезпеченим верствам населення області та окремим організаціями. Допомогу отримали 138 осіб, 17 установ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus