USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині знайшли найнижчі в Україні ціни

4 Квітня 2011 17:43
На Волині зафіксовано найнижчі ціни в Україні - констатував голова облдержадміністрації Борис Клімчук на оперативній нараді, озвучуючи результати аналізу, проведеного у Києві.

Про це повідомили 4 квітня у прес-службі ОДА.

Зокрема, Волинь є аутсайдером на ціновому ринку цукру, олії, свинини, моркви та буряка, а також макаронних виробів.

16-17 позицію в державі займає вартість яєць та молочних виробів в області.

"Тут, дітки, сказати треба, що чим нижче місце ти лучше. Тут чемпіонство не вітається. Цей показник. Яловичини, 21 позиція. Свинина останнє 27 позиція. Браво, найнижче Україні", - говорив губернатор.

Разом з цим, є і недопрацювання. Це стосується ціни на вершкове масло, що коштує на 60 копійок дорожче середньоукраїнських цін.

Голова облдержадміністрації Борис Клімчук зобов’язав керівників профільних структур області за тиждень часу врегулювати ситуацію в цьому напрямку. «Є ціна, є ринок – відповідно і його регулювання», - підкреслив Борис Клімчук.
У контексті цінового питання з 15 квітня в області розпочнуться масові передпасхальні сільськогосподарські ярмарки, де за помірними цінами можна буде придбати продукти першої необхідності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Jimmyspalah Показати IP 4 Квітня 2011 19:48
Дуже цікаво, а я чогось в сусідніх обласних центрах буваю, і там купляю дещо дешевше. Напевно мається на увазі закупівельна ціна на продукти у населення. До речі, як сказав недавно Микола ДаПашліВи: не треба брехати, що в Україні все дорожчає... Дійсно ,- ми ж сліпі, н бачимо. Знаєте, теперешні виступи керівництва держави(області, району,міста..) нагадують СРСР,- дані, які вони(а вони-це в основному регіонали)зовсім відрізняються від реальної картини. Ну ніби в різних країнах живемо. Хоча,звичайно,таки з різними проблемами.
Боряся ти нє прав Показати IP 4 Квітня 2011 21:37
ціни такі як і скрізь навіть вищі а зарплати найнижчі
Небайдужий Показати IP 5 Квітня 2011 09:19
Хай краще навели б дані фінансової спроможності мешканців різних міст. Типу скільки яловичини можна купити на середню зарплату в Львові, Києві та Луцьку - от тоді і була б дійсна картина...
Андрій Показати IP 5 Квітня 2011 12:28
Брехливі ціни вигідні керівниках держави, області. А правди ніхто не показує. Доходить вже до краю. За ростом комунальних послуг, електроенергії, немає росту заробітної плати чи пенсій, а про ціни на ринку ми самі знаємо.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus