USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.62 39.90
  • PLN 9.75 9.90

На заміну Луцьких тепломереж треба 200 мільйонів. ФОТО

10 Жовтня 2013 18:44
80% теплотрас Луцька - потребують заміни. Про це 10 жовтня йшлося під час Дня депутата.

«Цього року на ремонт тепломереж Луцька з міського бюджету не виділили жодної копійки. Ми ремонтуємо за кошти підприємства. Тому мережі встигають швидше старіти, ніж ми їх замінюємо», - розповів заступник головного інженера ДКП «Луцьктепло» Володимир Біньковський.
Цікаві цифри:

У рік ДКП «Луцьктепло» замінює 2-3% від усієї протяжності тепломереж. Вартість одного метра нової труби - півтори тисячі гривень.
Під обласним центром - 137 кілометрів підземних трубопроводів.
Нескладно підрахувати, що оновлення усіх теплових мереж Луцька обійдеться у 205,5 мільйона гривень.


Зі слів комунальників - це мрії. А реальність те, що усі діючі мережі – відремонтували. І Луцьк - один із перших розпочав опалювальний сезон.

До речі, котельня №64, на якій побували обранці луцької громади під час Дня депутата - найкраща в місті. Вона опалює увесь мікрорайон ЛПЗ, та власне завод «СКФ Україна». Потужностей вистачить ще на один такий мікрорайон, - кажуть комунальники.

«Температура на виході з котельні - 57 градусів тепла. Дорогою до людей втрачається 2-3 градуси», - запевняє Володимир Біньковський.



















Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Слабо??????? Показати IP 15 Жовтня 2013 15:42
Продукція `мікрофлекс` розроблена і виробляється на заводі `Watts Insulation NV` в Бельгії,який входить в найбільший у світі міжнародний концерн `Watts Water Technologies Inc.` 95% продукції виробляється на експорт до країн Європи, Північної Америки, Близького і Середнього Сходу, Північної Африки та Російської Федерації. Гнучкі, ізольовані трубопроводи `мікрофлекс` призначені для розвідних (внутрішньоквартальних) мереж холодного, гарячого водопостачання, а також низькотемпературного(до 95 град. С) опалення. Унікальна, не має світових аналогів, трубопровідна система з Dy від 25мм до 125мм, дозволяє монтувати комунальні мережі прямо в траншею без єдиного з`єднання довжиною до 100 метрів з трудомісткістю в 10 - 15 разів менше, ніж традиційними способами. Довговічність гарячого водопроводу і лінії опалення становить не менше 50 років, при гарантії виробника 10 років зі страховою сумою 100 000 євро. Втрати тепла не перевищують 1-3% http://www.truba.ua/ua/f/microflex/
ЗУБ ДАЮ ---2-3 градуси!!! ;) а заміри приладами де??? Показати IP 15 Жовтня 2013 15:57
«Температура на виході з котельні - 57 градусів тепла. Дорогою до людей втрачається 2-3 градуси», - запевняє Володимир Біньковський.
термометр!!! що вийшов з ладу!!! ))) до ЗУБ ДАЮ ---2-3 градуси!!! ;) а заміри приладами де??? Показати IP 25 Жовтня 2013 23:53
Неповiрений термометр "найкращої котельнi" показав 68 градусiв тепла!!! (уважно див. фото!!!). До редакторiв видання - "теплотрас Луцька" - тепломереж Луцька.
Перші "наслідки" http://www.volynnews.com/messages/3342/ Показати IP 25 Листопада 2013 17:29
Зі слів комунальників - це мрії. А реальність те, що усі діючі мережі – відремонтували. І Луцьк - один із перших розпочав опалювальний сезон. http://www.volynnews.com/messages/3342/ У будинку на пр. Перемоги прорвало теплотрасу

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus